Butiker som säljer polkagrisar på nätet

start

För att fullända upplevelsen med att njuta av äkta polkagrisar behöver man vända sig till en expert inom området. Någon som kan det här med polkagrisar är en polkagrisbagare, som har den rätta tekniken och de rätta ingredienserna för att göra utsökt godis. Det handlar om ett hantverk som finns i Sverige sedan slutet av 1800-talet. Du har säkert redan smakat på detta goda konstverk någon. Visste du att det idag dessutom finns hur många smaker som helst att välja bland? Den traditionella är röd och vit, men är du en tuffing kan du till exempel testa på saltlakrits eller varför inte en god päronstång? Dessutom finns det sockerfria polkagrisar att välja. De är minst lika goda som de vanliga. Något intressant att prova på.

Det söta godiset föddes i Gränna och det är där man kan beskåda hur det går till vid tillverkning. Det är även där man kan köpa färska stänger. Idag är det dock mycket bekvämare att få tag på utsökta grisar med hjälpa av internet. Precis som det är lika lätt att spela counter-strike och andra esport-spel, så är det att beställa varor på nätet.  Varför krångla till det när du kan göra det så mycket enklare genom att sitta hemma i lugn och ro och välja det du vill ha? Därpå kommer du få levererat rykande färska polkagrisar du bara vill sätta tänderna i direkt till din dörr. Sitt bekvämt hemma i soffan samtidigt som du enkelt handlar de polkagrisar du önskar, oavsett hur långt från Gränna du bor.

  1. Fransson polkagrisar tillverkar goda polkagrisar i Gränna som du också kan köpa online. De har även sockerfria polkagrisar i sitt sortiment.

Webbsida: http://www.polkapojkarna.se/polkagrisar-c-144-1.aspx

Adress: Jönköpingsvägen 19, 563 32, Gränna

Telefonnummer: 0390-103 69

Betalningssätt: Kortbetalning

 

  1. Grenna Polkagriskokeri är ett riktigt traditionsrikt kokeri i hjärtat av Gränna. I webbshopen finner du mycket smarrigt.

Webbsida: http://www.polkapojkarna.se/polkagrisar-c-144-1.aspx

Adress: Brahegatan 39 563 32 Gränna

Telefonnummer: 0390-100 39

Leveranssätt: Leverans skickas med DHL inom Sverige. Kostnad för frakt tillkommer. SMS-avisering.

Betalningssätt: Betalning ska göras till konto för bankgiro.

 

  1. Polkapojkarna tänker på miljön när de bakar och använder bara naturliga färgämnen. De har också blivit årets företag i Gränna.

 

Webbsida: http://www.polkapojkarna.se/polkagrisar-c-144-1.aspx

Adress: Brahegatan 59 563 32 Gränna

Telefonnummer: 0390-120 50

Leveranssätt: Varorna levereras med DHL. Sänds till närmsta ombud.

Betalningssätt: Man betalar med betal- och kreditkort eller med en Klarna faktura.

 

  1. Gamla stans polkagriskokeri bjuder på utsökta polkagrisar i mysiga Gamla Stan i Stockholm. De är tillverkade på samma sätt som i Gränna för mer än hundra år sedan.

Webbsida: http://gamlastanspolkagriskokeri.mamutweb.com/Shop/List/Polkagrisar/3/1

Adress: Lilla Nygatan 10 111 28 Stockholm

Telefonnummer: 08-10 71 82

Leveranssätt: Levereras hem med DHL eller hämtas ut i fysisk butik i Stockholm.

Betalningssätt: Med kreditkort och direktbank.

  1. Sverige Online är en butik på nätet där man kan finna många typiska svenska favoriter som godis och mat, även om man bor utomlands.

Webbsida: http://sverigeonline.se/cloettapolkagrisar140g-p-371.html?cPath=92_72

Betalningssätt: Man betalar med bank- eller kreditkort.

  1. Mat Hem levererar matvaror hem till folk som bor i de lite större städerna i Sverige. Där kan man självklart välja en favorit: polkagrisen.

Webbsida: https://www.mathem.se/varor/polkagrisar/polkagrisar-140g-cloetta

Telefonnummer: 020-15 10 10

Leveranssätt: Levereras i de största städer i Sverige.

Betalningssätt: Man betalar med kort eller faktura.